Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Málnakrémleves, a különlegesen egyszerű!

2015. július 04. - Takács Gyuláné Erzsike

Málnakrémleves, a különleges!

Használjuk ki ezt a finom gyümölcsöt. Nyári, meleg napokra nagyon ajánlott, mert gyorsan elkészül és isteni finom. A gyerekek is imádni fogják.

malna_kremleves.JPG

Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg málna,

2 evőkanál barnacukor,

6 dl tej,

1 csomag főzés nélküli vaniliaízű pudingpor,

1 csomag vaniliacukor,

2 dl főzőtejszín,

A málnát megmossuk, pár szép szemet a diszítéshez félreteszünk, majd  2 dl tejjel, tejszínnel  és a cukorral a turmixgépbe tesszük. A 4 dl tejjel a pudingport elkeverjük és kézi habverővel 3 perc alatt felverjük.  A pudinggal együtt készre turmixoljuk, hűtőbe rakjuk.

Hidegen tálaljuk, díszítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://batornyul.blog.hu/api/trackback/id/tr927595194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása