Bátor nyúl konyhája

Rakott csirke mell párolt zöldséggel

2014. november 08. - Takács Gyuláné Erzsike

Ismeritek a pagoda karfiolt?

Ha eddig még nem vásároltatok, javaslom, feltétlenül próbáljátok ki, mert nemcsak nagyon mutatós köret, hanem párolva sokkal könnyebb, mint az igazi fehér karfiol.

A képen csak a mennyiség negyede látható.

A receptet csirkemell torta címen a blogban már olvashatjátok, de sokan rakott csirke mellként ismerik.

rakott csirkemell pagoda karfiollal.JPG 

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://batornyul.blog.hu/api/trackback/id/tr636878997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.