Bátor nyúl konyhája

Sajtkrémek saját ízekkel

2014. december 03. - Takács Gyuláné Erzsike

Gyorsan elkészíthető, egyedi ízek. Palacsinta fánkba, sonkatekercsbe, vagy csak kenyérre kenve.

sajtkrem1.jpg

Hozzávalók:

10 dkg trappista sajt

5-6 dkg füstölt sajt (karaván)

1 tömlős (10 dkg) Boci tejszínes vagy natúr sajt (lehet zöldfűszeres is, akkor más ízt kapunk)

2 gerezd fokhagyma

2-3 evőkanál tejföl

pici őrölt fehér bors

A sajtokat és a fokhagymát lereszeljük, hozzáadjuk a tejszínes sajtot és a tejfölt.

Jól összekeverjük, hogy kenhető legyen.

Ha szükséges, még adhatunk hozzá tejfölt. 

Kenyérre kenve azonnal fogyasztható.  Sonkatekercsbe is kiváló, akkor még egy teáskanál tormát is tegyünk bele.

Sajtkrém zöldfűszeres ízben

sajtkrem2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://batornyul.blog.hu/api/trackback/id/tr376954415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.