Bátor nyúl konyhája

Csirkekockák és brokkoli szines körettel.

2018. november 26. - Takács Gyuláné Erzsike

Csirkekockák és brokkoli színes körettel. Feketén-fehéren láthatjuk, milyen egyszerű kétféle ételt asztalra tenni, ha kedvére szeretnénk tenni vendégeinknek. Az alapanyagok nem rendkívüliek, a végeredmény mégis finom. A bor és a friss fűszerek különleges ízt adnak az ételnek. Hozzávalók 4…

Tovább

Csirkemell erdei gyümölcsökkel

Csirkemell erdei gyümölcsökkel. Nagyon mutatós és könnyű, hétvégi ebéd. Más gyümölccsel is elkészíthető, a körete is változhat tetszésünk és ízlésünk szerint. Most burgonyakorongot készítettem hozzá. Pulykamellből akár karácsonyi ételnek is ajánlott. Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg csirkemell…

Tovább

Karfiolrózsák sült hússal.

Karfiolrózsák sült hússal és quinoa körettel. A karfiol nemcsak egészséges, de nagyon finom étel akár önállóan, akár húsok kiegészítőjeként is. Használjuk ki ezt az időszakot, amikor szebbnél szebb rózsákat látunk a piacon. Egy hátránya, hogy a sok levél is beleszámít az árba. Hozzávalók 4…

Tovább