Bátor nyúl konyhája

Borzas szelet.

2019. október 29. - Takács Gyuláné Erzsike

BORZAS SZELET. Korábban már készítettem ezt a kitűnő ételt, de most kicsit változtattam rajta. Az eredmény ismét nagyon ízlett. Laktató, finom ebéd készült. Hozzávalók 4 személy részére: 8 szelet csont nélküli sertéskaraj (1 kg), Csirkemellből is finom, már próbáltam. 80 dkg krumpli…

Tovább

Finom diókrémes sütemény.

Diókrémes sütemény. Nagyon krémes és finom! A főtt diós krém teszi csodássá ezt a süteményt! Gyors és egyszerű recept, mindenki meg tudja csinálni! Hozzávalók: 6 tojás, 6 evőkanál porcukor, 2 tasak vaníliás cukor, 6 evőkanál liszt,1 sütőpor, csipetnyi só. A krémhez: 30 dkg darált dió, 20 dkg…

Tovább

Kacsamell és comb gyümölcsökkel.

Kacsamell és comb gyümölcsökkel. Itt az ideje elkészíteni ezt a pompás ételt, mert kínálja magát a sok szőlő, már beérett a birsalma is. A kacsa pedig mindig ünnepi ebédnek számít. Igazán kezdők sem tudják elrontani, annyira egyszerű a sütés és a párolás. Hozzávalók: személyenként 1-1 kacsa…

Tovább