Borjúpecsenye zsályával.
Ünnepi étel, a különleges alapanyag és íz miatt.
Hozzávalók 4 személyre:
70 dkg borjú fehérpecsenye ...
Borjúpecsenye zsályával.
Ünnepi étel, a különleges alapanyag és íz miatt.
Hozzávalók 4 személyre:
70 dkg borjú fehérpecsenye ...
Sárgabarackos csirkemell.
Ó, az a csodálatos sárgabarack, sok variációban használható. Főételnek, süteményhez, lekvárhoz télire, ...
Sárgabarackos sütemény „hamar mama” módra.
Nővéremtől kaptam a receptet, mert unokája amikor hazajött az iskolából azt kérte, Mama süss ...
Különleges vadpörkölt burgonyagyűrűkkel.
Nem hétköznapi étel, ünnepi alkalomra készítettem, így a konyhában töltött idő eltörpül az ...
Majoránnás csirkemell.
Használjuk ki a friss fűszereket, amit most könnyen beszerezhetünk a piacon, a zöldségesnél és a kertbe, vagy akár az ...
Dubarry szelet.
Remek hétvégi ebéd.
Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg sertéskaraj csont nélkül,
só, bors,
2 evőkanál zsír vagy ...
Sertésjava színes-ízes mártással.
A sertésjava a szűzpecsenyét jelenti nálam, mivel ez a sertés legfinomabb része. A recept elkészíthető ...
Áfonyás torta bátor nyúl módra.
Különleges és finom sütemény.
Hozzávalók:
Az aljhoz
25 dkg keksz – (ha lehet, teljes ...
Epres tallér, friss gyümölcsből, két ötlettel.
A korábbi receptekben a sütés nélküli édességeknél mindig babapiskótát találtam, amit ...
Sertés szűzpecsenye és karaj kedvenc módra.
Megosztok egy ötletet a kedves olvasóval. A két étel azért került egymás mellé, mert a ...