Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Szarvaskockák Bözse módra

2016. március 24. - Takács Gyuláné Erzsike

Szarvaskockák Bözse módra. Különösen omlós, finom ebéd készült.  Nem nevezném pörköltnek, mert a vadhoz illő fűszerek domináltak inkább. Hozzávalók 6 személyre: 1 kg szarvas comb (ilyen kiszerelésben árulják) 1 dl olaj 2 dl vörösbor 2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 teáskanál vadak…

Tovább

Marengói csirke.

Csirke marengói módra. A fehérbor, a paradicsom és a gomba nagyon illik a csirkéhez. Hozzávalók 4 személyre: 8 csirke felsőcomb vagy 80 dkg csirkefelsőcomb filé, 1 közepes fej lilahagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 kis doboz paradicsompüré , kétszer annyi víz, vagy levesalaplé, mint a püré, 1…

Tovább
süti beállítások módosítása