Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Csirkecomb tavaszi színekkel és napsugaras burgonyával.

2016. március 06. - Takács Gyuláné Erzsike

Ezzel a díszítéssel és a köret formázásával szeretnék boldog nőnapot és Zoltán nevű ismerőseimnek minden jót kívánni. Hozzávalók 4 személyre: 4 egész csirkecomb, sültcsirke fűszersó (vagy só, bors, majoranna, pici piros paprika) 3 evőkanál olaj a tepsi kikenéséhez. (vagy ízlés szerint 2…

Tovább

Rozmaringos, borban sült csirkecomb

Rozmaringos, borban sült csirkecomb. Néhány hozzávalóból izletes, finom étel. Kezdő háziasszonyoknak nagyon ajánlom. Hozzávalók 4 személyre: 4 egész csirkecomb vagy 8 felsőcomb, 6-8 gerezd fokhagyma, fél teáskanál rozmaring, 2 dl száraz fehérbor, 1 dl víz, só, bors, 2 evőkanál olaj A…

Tovább
süti beállítások módosítása