Bátor nyúl konyhája

Csirkedarabok könnyü, finom bundában, brokkolival és petrezselymes újburgonyával.

2020. május 31. - Takács Gyuláné Erzsike

Csirkedarabok könnyű, finom bundában, brokkolival és petrezselymes újburgonyával. Az étel könnyedségét azzal érjük el, hogy a húst fűszeres aludttejben pácoljuk legalább pár órán át, de legjobb egy éjszakára hűtőbe rakni. Az alapötletet Gordon Ramsay müsorában láttam, köszönet érte, mert remek ebéd…

Tovább

Krumplis tészta pirítva és nagy szeretettel.

Krumplis tészta, mert ezt is mindenki másképp készíti. Lehet egy mondat, amitől legközelebb megpróbáljuk és Rá gondolunk nagy szeretettel. Drága Nővérkém azt mondta, Ő egy kicsit a sütőben átsüti. Ma így készítettem. Ahány ház, annyi szokás szerint készül ez az étel. Ahogy én készítem, úgy egy…

Tovább