Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Pulyka göngyöleg

2015. március 14. - Takács Gyuláné Erzsike

Pulyka göngyöleg Érdemes kipróbálni, mert könnyű és vendégvárásra is alkalmas. (Persze akkor dupla adaggal) Hozzávalók: 50 dkg pulyka darált hús másfél zsemle, vagy 1 nagy szelet kenyér áztatva (tejbe vagy ételízesítős vízbe) 2 gerezd fokhagyma reszelve fél csokor…

Tovább

Rácsos linzer

Rácsos linzer Finom, omlós sütemény.    Hozzávalók: 50 dkg süteményliszt, csipet só 20 dkg cukor 20 dkg vaj vagy margarin (20 dkg margarin és 1 evőkanál kacsazsírral még omlósabb) 2 evőkanál tejföl 1 egész tojás és 1 sárgája a tésztába (a megmaradt fehérjét a…

Tovább

Rakott pulykamellfilé

Rakott pulykamellfilé Így lehet a pulykamell omlós és változatos. Hozzávalók: 60-70 dkg pulykamell filé (12 szelet) só, bors 2,5 dl tej 2 gerezd fokhagyma 10 dkg füstölt comb vékony szeletre vágva, lehet sonka vagy tarja, angolszalonna is, 10 dkg trappista sajt 1 zöld…

Tovább
süti beállítások módosítása