Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Japán csirke

2015. április 18. - Takács Gyuláné Erzsike

Japán csirke Ízes, omlós csirke. Hozzávalók: 4 személyre 70 dkg csirkemell filé vagy 8 csirke felsőcomb 5 dkg vaj só, bors, 1 leveskocka fél teáskanál őrölt gyömbérpor 1 doboz darabolt ananász (350 gr) 1 dl fehérbor 1 cső zöld vagy piros paprika 2 evőkanál…

Tovább

Lebbencs leves

LEBBENCS LEVES Kedves kolléganőm készíti így, Kunmadarasi módra. Hozzávalók: 4 személyre 10 dkg füstölt csemege szalonna (felkockázva) 10 dkg lebbencs tészta (2 maréknyi) 3 közepes burgonya 1 közepes hagyma 1 szál zeller zöld, 2-3 szál petrezselyem (télire is…

Tovább
süti beállítások módosítása