Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Csirkés, bazsalikomos penne.

2015. július 04. - Takács Gyuláné Erzsike

Csirkés, bazsalikomos penne. A friss bazsalikom különleges ízt ad az ételnek. Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg csirkemell filé, 1 kis fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 1 sárga húsú paprika, fél piros paprika (kaliforniai), 2 szál bazsalikom (pár levélkét a…

Tovább

Málnakrémleves, a különlegesen egyszerű!

Málnakrémleves, a különleges! Használjuk ki ezt a finom gyümölcsöt. Nyári, meleg napokra nagyon ajánlott, mert gyorsan elkészül és isteni finom. A gyerekek is imádni fogják. Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg málna, 2 evőkanál barnacukor, 6 dl tej, 1 csomag főzés nélküli…

Tovább

Hideg gyümölcsleves, a kihagyhatatlan.

Hideg gyümölcsleves, a kihagyhatatlan! Hozzávalók: 30 dkg cseresznye, (magozva) 30 dkg meggy, (magozva) 20 dkg sárgabarack (befőtt, vagy fagyasztott is jó) fél citrom leve és héja, 6-7 szegfűszeg, fél mokkáskanál fahéj, 3-4 evőkanál cukor, 2 dl tejszín, 2 evőkanál…

Tovább

Rácos cukkini

Kedves kolléganőm adta az alapreceptet. Itt a rengeteg friss zöldség. Bármikor, más összetevőkkel is elkészíthető. Színes, ízes, könnyű étek. Hasonlóan készül, mint a rácponty, innen a neve. Hozzávalók: 2 kis cukkini (40-50 dkg), 1 nagy fej vöröshagyma, 1 fehér…

Tovább
süti beállítások módosítása