Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Túrófánk. Könnyű és finom.

2015. július 16. - Takács Gyuláné Erzsike

Túrófánk. Könnyű elkészíteni és nagyon finom. Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg tehéntúró (áttörve), 20 dkg finomliszt + 5 dkg búzadara, 1 csomag sütőpor, 2 egész tojás, 2 dl tejföl, fél mokkáskanál só. olaj a sütéshez. A hozzávalókat alaposan összekeverjük,…

Tovább

Nosztalgia töltött káposzta

Nosztalgia töltött káposzta. Biztosan sokan vagyunk, akik nagyon messzire kerültek szülőhelyüktől és a régi ízek egy idő után hiányoztak, az új környezetben pedig ezt az ételt senki nem ismerte. Mint ahogy rég hiányzik már az a kedves szomszéd, Irénke néni is, akivel később évente párszor együtt…

Tovább
süti beállítások módosítása