Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Pulykatekercs nyári ízekkel.

2016. július 15. - Takács Gyuláné Erzsike

Pulykamell nyári ízekkel. Saját recept, színes, ízes, mert a pulykát, pulykamellet általában a karácsonyhoz kapcsoljuk. Próbálják ki, mert könnyű, omlós pulykamellet kapnak, aminek a család biztosan örülni fog. Vendégvárásra is alkalmas, az adagot természetesen ehhez igazítsuk. Hozzávalók 4…

Tovább

Borjúpecsenye zsályával

Borjúpecsenye zsályával. Ünnepi étel, a különleges alapanyag és íz miatt. Hozzávalók 4 személyre: 70 dkg borjú fehérpecsenye szeletben, só, tarkabors, (íze karakteresebb, mint a feketeborsé) 1 fej vöröshagyma, 2 ágacska friss zsálya, csipetnyi kakukkfű, 4 evőkanál kukoricaliszt, 3…

Tovább
süti beállítások módosítása