Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Színes zöldséges és tésztás hús.

2016. október 27. - Takács Gyuláné Erzsike

Színes zöldséges és tésztás hús. A háziasszonyok nagy ellenfele az idő. Ezért javaslom az egy alapanyagból kétféle módon elkészíthető receptet. Időt spórolunk és változatos ételt készítünk. Kedvezünk a zöldséget és a tésztát kedvelőknek is. Hozzávalók 3-3 személyre: Az alaprecepthez: 60-70…

Tovább

Csirkeragu kicsi borral, finom ízben.

Csirkeragu kicsi borral, finom ízben. A bor és a friss fűszerek különleges ízt adnak az ételnek. Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg csirkemell filé, 1 kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, negyed piros paprika (kaliforniai), 1 szál bazsalikom, (vagy csipetnyi szárított) pici…

Tovább
süti beállítások módosítása