Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Apróhúsos finomság.

2016. december 03. - Takács Gyuláné Erzsike

Apróhúsos finomság. Kiváló egytálétel, bármilyen zöldséggel és tésztával variálható. Hozzávalók: 3 adag. 25 dkg apró kockára vágott hús (most sertéskaraj volt, de csirke, pulyka, bármelyik jó) 20 dkg zöldség (borsó, mirelit, vagy sárgarépa, bab, vegyes zöldség, ami otthon van.) 2-3 adag…

Tovább

Kakukkfűves hagymakrémleves

Kakukkfűves hagymakrémleves. Nemcsak finom, de nagyon egészséges is ez a krémleves. Őszi-téli időszakban segít a megfázás megelőzésében és legyőzésében. Hozzávalók 4 személyre: 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 nagyobb fej fehérhagyma (salotta), 1 fej lilahagyma vagy sonkahagyma, 4 gerezd…

Tovább

Angol zelleres-pórés krémleves

Angol zelleres-pórés krémleves. Remélem, tetszik ez az új krémleves. Az angol zeller vagy más néven szárzeller sokkal könnyebb, mint a gumós társa, selymesebb az íze így a levesnek. Szerintem ezt a gyerekek is kedvelni fogják. Hozzávalók 4 személyre: 3 szál angolzeller (1 csomag fele) 1…

Tovább
süti beállítások módosítása