Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Gesztenyés kisgömböc meggysapkával.

2016. február 13. - Takács Gyuláné Erzsike

Gesztenyés kisgömböc meggysapkával. Valami egyszerű, mégis finom édességet akartam készíteni. Kitaláltam az otthon lévő hozzávalókból a receptet, és fél óra múlva már a hűtőben pihentek a kisgömböcök. Hozzávalók: 15 dkg darált keksz, 15 dkg gesztenyemassza, 10 dkg porcukor, 10 dkg…

Tovább

Szűzpecsenye Wellington módra

Szűzpecsenye Wellington módra. Angol eredetű, igazi ünnepi étel. Az eredeti recept szerint marhabélszínből készítik, de sertésszűzből is kitűnő. Nemcsak mutatós, finom is. Hozzávalók  (4 adag) 60-70 dkg sertés szűzpecsenye, 1 kávéskanál só, 1 késhegynyi bors (frissen őrölt), 1 ek…

Tovább
süti beállítások módosítása