Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Mascarponés-fűszeres csirkecomb.

2017. május 19. - Takács Gyuláné Erzsike

Mascarponés-fűszeres csirkecombfilé. Ez az étel is egyik újabb receptem. A csirke felsőcombfilé nagyon könnyű, a mascarponéhoz kevert friss zöldfűszerekkel pedig kiváló ízvilágot érünk el.  Persze, ha a körete újburgonya tavaszi módra, az ebéd már tökéletes. Hozzávalók: 4 személyre 1 kg csirke…

Tovább

Sárgarépa-krémleves (gyömbéres-újhagymás) szalonnacsipsszel.

Gyömbéres sárgarépa-krémleves szalonnacsipsszel. Most készítsük el, mert az egyik fontos alapanyaga az újhagyma, ettől lesz különlegesen finom ez a leves. (A saját kertből az igazi.) Vitaminokban gazdag és jó látvány a szemnek is. Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg sárgarépa, 1 csokor újhagyma,…

Tovább

Palacsintatekercs (bátor nyúl recept).

Palacsintatekercs (bátor nyúl recept). A palacsintát sokféle módon készíthetjük, most egy sós változat receptjét osztom meg a kedves Olvasókkal. Laktató fogás egy könnyű leves után. Ebből a palacsintaadagból jutott az édeset szeretőknek is, igazi dán eperlekvárral. Hozzávalók: 4 adag A…

Tovább
süti beállítások módosítása