Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Borbundás brokkoli.

2017. július 16. - Takács Gyuláné Erzsike

Borbundás brokkoli. Különleges köret rakott és natúr sültekhez, de önálló ételként is kiváló. Hozzávalók: 4 személyre 50 dkg brokkolirózsa, 1-2 tojás, 10 dkg liszt, 1-1,5 dl fehérbor, só, bors, 1 gerezd zúzott fokhagyma, csipetnyi szódabikarbóna a brokkoli párolásához, még 5 dkg liszt a…

Tovább

Gazdagon rakott pulykamell.

Gazdagon rakott pulykamell. Különlegesen finom, omlós pulykamell. Ünnepi ételnek ajánlom, a hozzávalók remek ízt kölcsönöznek az egyébként semleges pulykának. Köretként most borbundás brokkolit készítettem, amit szintén javaslok kipróbálásra, mert isteni volt. Hozzávalók: 4-5 személyre 90 dkg…

Tovább

Nyári bundás csirkemell bátor nyúl módra.

Csirkemell nyári, zöldfüszeres bundában bátor nyúl módra. A csirke nyáron is elviseli a bundát, de különlegesen finom a csirkemell ebben az illatos, friss, zöldfűszeres bundában.  Kedves nem húsimádó olvasóimnak üzenem, hogy a cukkini, padlizsán, karfiol, brokkoli is remek lesz így…

Tovább

Málnás-szedres torta bátor nyúltól.

Málnás-szedres torta bátor nyúl módra. Különleges és finom desszert. Friss málnából készítve igazán finom, de sajnos a hőség miatt kevés a gyümölcs, és ezért drága is a málna. Még kaphatunk pár hétig a piacon, ezért ajánlom most ezt a receptet. Ünnepi édességnek számít. Hozzávalók: Az…

Tovább
süti beállítások módosítása