Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Palacsinta mindenki kedvére.

2019. augusztus 16. - Takács Gyuláné Erzsike

Palacsinta sonkával töltött és édes változatban (bátor nyúl recept). A palacsintát sokféle módon készíthetjük, most egy töltött és édes változat receptjét osztom meg. Laktató fogás egy könnyű leves után. Hozzávalók: 4 adag A szokásos módon palacsintatésztát keverünk: 25 dkg finomliszt, 2,5…

Tovább

Őszibarackos sertésszűz szeletek jázminrizzsel.

Sertésszűz falatok őszibarackkal és jázminrizzsel. Különlegesen finom őszibarackunk termett. A sült barack remek kísérője volt ennek az ebédnek, de mártás is készült még belőle. Mostanában a saját gyümölcs nagy kincs. Ez a recept bármilyen alkalomra, ünnepi ebédnek is kiváló. Hozzávalók: 4…

Tovább
süti beállítások módosítása