Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Csirkecombok karfiollal, holland módra.

2020. április 05. - Takács Gyuláné Erzsike

Csirkecombok karfiol rózsákkal, holland módra. A csirke és a karfiol nagyon jó párost alkot ebben a receptben, az elkészítése roppant egyszerű, a végeredmény kiváló.   Hozzávalók 4 személyre: 8 csirke felsőcomb vagy 4 egész comb, 50 dkg karfiol (tisztán mérve), 10 dkg füstölt szalonna…

Tovább

Csirkemell rozmaringos, barna sörös mártásban bátor nyúl konyhájából.

Csirkemell rozmaringos, barna sörös mártással bátor nyúl konyhájából. Óriási csokor rozmaringot kaptam kedves szomszédasszonyomtól, természetesen már ki is találtam a hozzá illő receptet. Különleges, finom étel, a barna sör kiemeli a rozmaring ízét, a jázmin rízs kiváló köret hozzá. Hozzávalók:…

Tovább
süti beállítások módosítása