Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Hasselbach burgonya és karfiolrózsák a natúr karaj köreteként.

2021. január 31. - Takács Gyuláné Erzsike

Hasselbach burgonya, és karfiolrózsák a natúr karaj köreteként. A köret most nagyobb hangsúlyt kapott a receptemben. Szerettem volna bemutatni a Hasselbach burgonyát, amit elkészíteni nagyon könnyű, a karfiolrózsákkal együtt remek kisérője a sülteknek. Hozzávalók: (4 személyre) 80-90 dkg…

Tovább

Sertésszüz vargányagombás mártással, dödöllével.

Sertésszűz vargányagombás mártással, dödöllével. A sertésszűz a sertés legnemesebb része, sokféleképpen és könnyen elkészíthető. Most egy saját receptet szeretnék megosztani, ami biztosan kedvence lesz a Te családodnak is. Sokéves konyhai tapasztalatom alapján állítom, hogy megéri a sertésszüzet…

Tovább
süti beállítások módosítása