Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Sertésborda mustáros, mandarinos mártással.

2023. április 03. - Takács Gyuláné Erzsike

Sertésborda mustáros, mandarinos mártással. Omlós hús, kellemesen pikáns ízekkel. Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg sertés karajfilé vagy szűzpecsenye 10 dkg liszt só, bors, ételízsítő, 2 evőkanál dijoni mustár (nem magos), 1 leveskocka, 2 mandarin. 2 evőkanál vaj vagy zsír. A karajt, vagy…

Tovább

Halászlé afrikai harcsából, gyufatésztával.

Halászlé afrikai harcsából gyufatésztával. Remek és könnyű étel, garantáltan szálkamentes, a gyerekek is imádni fogják. Aki eddig a szálka miatt mellőzte a halászlét, feltétlenül próbálja ki ezt a receptet. Hozzávalók: 4 adag 40 dkg afrikai harcsa (filé), 1 közepes vöröshagyma, 1 közepes…

Tovább
süti beállítások módosítása