Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Gazdag leves bátor nyúl módra

2014. november 23. - Takács Gyuláné Erzsike

Az ünnepi szarvas szelet után jólesik egy könnyű, de tartalmas leves és csirkefalatok rizzsel és mexikói mártással. Gazdag leves  bátor nyúl módra Hozzávalók: 50 dkg sovány sertéshús (comb) 5 dkg margarin (vagy vaj, vagy zsír, ízlés szerint) 1-1 szál sárgarépa és…

Tovább

Szarvas szelet burgonyafánkkal

Itt az ősz, és valami különlegeset szerettem volna készíteni egy alkalomra. Hozzávalók: 1 kg szarvas comb a pácoláshoz: 1 dl olaj, 1 evőkanál mustár (ha van, dijoni), 1 mokkáskanál majoranna, 1 mokkáskanál kakukkfű és 1 teáskanál vadak fűszerkeverék (azért jó, mert…

Tovább

Harcsafilé krumplisalátával

Halat ne csak karácsonyra készítsünk, de ez a recept az ünnepre is kiváló. Előnye, hogy nem kell órákig a konyhában állni, és köreteként a salátát már előző nap előkészíthetjük. Afrikai harcsafilé majonézes krumplisalátával Hozzávalók: 80 dkg afrikai harcsa…

Tovább
süti beállítások módosítása