Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Tepsis csirkecomb vele sült zöldségekkel

2014. november 30. - Takács Gyuláné Erzsike

Egyszerű elkészíteni, könnyű és finom. Tepsis csirkecomb vele sült zöldségekkel Hozzávalók 4 személyre: 8 csirke felsőcomb vagy 4 egész csirkecomb só, bors, majoranna vagy sültcsirke fűszersó 1 kg burgonya 2 sárgarépa 1 cukkini (25-30 dkg) 1 fej lilahagyma 1 fej…

Tovább

Krémsajtos bundában sült csirke mell filé

Újabb ötlet a csirke mell filé változatos elkészítésére. Krémsajtos bundában sült csirkemell filé Hozzávalók 4 személyre: 70 dkg csirkemell filé 1 teáskanál só fél mokkáskanál őrölt bors a bundához: 2 közepes tojás 10 dkg krémsajt (natúr vagy tejszínes…

Tovább

Halfilé kapros mártással

Könnyű és egészséges, ez ugye a hal.   Ennek egyik változatát ajánlom. Halfilé kapros mártással Hozzávalók:  3 személyre 60 dkg halfilé (afrikai harcsa, alaszkai halfilé,most ezt használtam)   1 teáskanál halak fűszerkeverék 4 evőkanál zsemlemorzsa 3 evőkanál…

Tovább
süti beállítások módosítása