Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Brassói aprópecsenye

2014. december 06. - Takács Gyuláné Erzsike

Szinte mindenki evett már, vagy készített brassói aprópecsenyét, de nem biztos, hogy így. Brassói aprópecsenye sült krumplival Hozzávalók: 70 dkg sertéscomb kockákra vágva 10 dkg kolozsvári szalonna 2 evőkanál olaj 2 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 mokkáskanál…

Tovább

Sajtkrémek saját ízekkel

Gyorsan elkészíthető, egyedi ízek. Palacsinta fánkba, sonkatekercsbe, vagy csak kenyérre kenve. Hozzávalók: 10 dkg trappista sajt 5-6 dkg füstölt sajt (karaván) 1 tömlős (10 dkg) Boci tejszínes vagy natúr sajt (lehet zöldfűszeres is, akkor más ízt kapunk) 2 gerezd…

Tovább

Palacsinta fánk két változatban

Nagyon finom, készítsd el és meglátod! Ha azt mondják, ez ismételhető, az igen jó vélemény. Vendégvárónak is ajánlom, mert előre elkészíthető. Palacsinta fánk sajtkrémmel Hozzávalók: 1 bögre tej 1 bögre liszt 3 tojás 1 teáskanál só,  1 mokkáskanál cukor 5 dl olaj a sütéshez A tejet…

Tovább
süti beállítások módosítása