Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Mátrai borzaska

2015. április 25. - Takács Gyuláné Erzsike

Hét végi és ünnepi ajánlat. MÁTRAI BORZASKA Hozzávalók 4 személy részére: 8 szelet csont nélküli sertéskaraj 80 dkg krumpli (tisztítva) 2 tojás 3 púpozott evőkanál liszt + még a hússzelet megforgatásához Só, bors 2-3 gerezd fokhagyma 3 dl tej  2 dl tejföl 10…

Tovább

Marhaszelet vadasan zsemlegombóccal

Marhaszelet vadasan zsemlegombóccal Ez is az a recept, amire azt mondják, mindenki másképp csinálja.   Hozzávalók: Marhaszelet (felsál) 80-90 dkg, 70 dkg sárgarépa, 2 nagy fej vöröshagyma, Só, őrölt bors, 3 babérlevél, 1 teáskanál pirospaprika, 1 teáskanál vadak…

Tovább

Borjúmáj kockák

Borjúmáj  kockák A borjúmáj az egyik legjobb B-vitamin forrás! Hozzávalók: 4 adag 60 dkg borjúmáj, 1 közepes fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 0.5 dl olaj, fél teáskanál majoránna, fél teáskanál pirospaprika, fél teáskanál borsikafű (csombor) fél…

Tovább
süti beállítások módosítása