Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Diós és mákos bejgli bátor nyúl módra.

2015. december 20. - Takács Gyuláné Erzsike

Diós és mákos bejgli bátor nyúl módra. A bejglire is igaz a mondás, hogy mindenki másképp csinálja. Remélem, tetszik a kedves olvasónak és így is kipróbálja majd. Hozzávalók 4 rúdhoz: A tésztához: 1 kg liszt, 4 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, 50 dkg margarin + 2…

Tovább

Húsos tekercs

Húsos tekercs. Kiváló vendégváró, vagy leves mellé főételként adhatjuk. Hozzávalók: 50 dkg darált hús (csirke, pulyka, sertés), 1 teáskanál só, 1 kis fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma bors, majoranna, kakukkfű, fél teáskanál paprika, 2 evőkanál olaj vagy zsír, 1…

Tovább

Sós rudak.

Sós rudak. Gyors és finom sütemény. Ünnepek jönnek, vagy barátokat várunk, ezért időben szólok, mert sokáig elálló és nagyon egyszerűen elkészíthető ez a sütemény, Sokat sütögető szomszédok is elkérték már a receptet. Hozzávalók: 50 dkg süteményliszt, 25 dkg…

Tovább
süti beállítások módosítása