Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Parmezános csirkemell üvegtésztával

2015. február 12. - Takács Gyuláné Erzsike

Ma úgy gondoltam, kényeztetem kedves olvasóimat, több receptet rakok fel a www.batornyul.blog.hu oldalra. Parmezános csirkemell üvegtésztával Hozzávalók 4 személyre 50 dkg csirkemell filé só, bors (most tarkaborsot használtam) 10 dkg parmezán sajt 5 dkg vaj   25 dkg…

Tovább

Diós kifli

Nagyon finom apró sütemény.  Vaniliás diós kifliként is ismerjük. Hozzávalók: 25 dkg süteményliszt 15 dkg Ráma margarin 10 dkg darált dió 10 dkg cukor 1 tasak vanillin cukor fél mokkáskanál fahéj 1 mokkáskanál rumaroma pár csepp citromlé A forgatáshoz: 15 dkg porcukor 1 csomag vanillin…

Tovább

Csirkecomb különleges mártásban

Csirkecomb különleges mártásban Ízes, omlós lesz ezzel a mártással a csirke. Hozzávalók: 4 személyre 8 csirke felsőcomb vagy 6 egész comb 1 nagy dobozos tejföl (330 g) 2 evőkanál majonéz 1 evőkanál mustár 1 evőkanál ketchup só, bors 10 -15 dkg sajt, a tetejére…

Tovább
süti beállítások módosítása