Bátor nyúl konyhája

Bátor nyúl konyhája

Lazacos csirketekercs

2016. február 25. - Takács Gyuláné Erzsike

Lazacos csirketekercs.

lazacos_csirkerolad.JPG

Az ötletet fiam hozta a Nosztalgia étteremből, mivel ízlett, nem voltam rest a séfet megkérdezni, ő hogyan készíti. Eddig még ezt a receptet nem láttam.

lazacos_csirkerolad1.JPG

Hozzávalók 4-5 személyre:

1 egész csirkemell (90 dkg)

10 dkg füstölt vadlazacfilé (nagyobb áruházakban, Spar, kapható)

só,

A panírozáshoz: liszt, 2 felvert tojás, zsemlemorzsa,

olaj a sütéshez.

A csirkemell filéket kissé kiklopfoljuk, enyhén sózzuk. A lazacfilét ráterítjük és hústűvel összefogjuk.

A szokásos módon (liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa) panírozzuk és forró olajban aranybarnára sütjük. Párszor forgassuk át, hogy mindenütt szép legyen. Papírtörlőre szedjük.

A szeleteléssel várjunk legalább 10 percet.

Különleges ízű, finom ebéd. Érdemes elkészíteni, ha kedveskedni akarunk szeretteinknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://batornyul.blog.hu/api/trackback/id/tr668418518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása